Proeverz Blogz

Wij halen onze inspiratie uit de verhalen van onze gasten.Verhalen over de familie, de liefde, de geschiedenis, de vakantie, het nieuws van alledag. Jullie anekdotes brengen ons op ideeën, het speciale ingrediënt die extra glans geeft aan een mooie dag, troost brengt bij verdriet maar vooral zorgt voor een lach op je gezicht.

Hieronder zie je er slechts een greep uit onze verhalen en nieuwsitems. Heb jij nog tips of zelf een blog over ons geschreven?

Neem dan contact met ons op via info@proeverz.nl

WAT KLANTEN OVER PROEVERZ ZEGGEN:

"Wat een geweldig concept! Alles even vers, precies wat ik al jaren wil...mmmmm. En dan ook nog eens met vriendelijke bediening...nu al fan."
FRITS FRANKEN

"Ook voor de lekkerste koffie en thee specialiteiten ga ik altijd naar Proeverz"
BOBBY VAN DEN BOS

"Wil je je beste vriendin eens echt laten verwennen, bestel dan een Hemels broodje van Thera! In één woord verrukkelijk!”
PAUL DE WITTE

Catering op locatie

Nieuw Catering op locatie!

14 juli 2017 om 05:50 uur

Van een lekkere maaltijd genieten met al uw gasten? Wat dacht u van een ambachtelijk Proeverz buffet. Wij verzorgen de catering op locatie, wel zo makkelijk!

Nieuw Catering op locatie!

Wim's Zoep

Wim's Wereldberoemde Zoepen!

05 juli 2017 om 13:35 uur

De Hollandse Erwtensoep...klassieker dan klassiek alleen dan ambachtelijk gemaakt door fijnproever Wim.

Wim's Wereldberoemde Zoepen!

Proeverz lunch

Gezonde lunch bij Proeverz

04 juli 2017 om 12:00 uur

Wij willen jou vertellen dat wij het echt super belangrijk vinden, net als jij, wat er op jouw bord verschijnt. Uiteraard moet het onwijs lekker zijn en hopen we jou keer op keer te kunnen verrassen met zinnenprikkelende smaken.

Gezonde lunch bij Proeverz