Proeverz Blogz

Wij halen onze inspiratie uit de verhalen van onze gasten.Verhalen over de familie, de liefde, de geschiedenis, de vakantie, het nieuws van alledag. Jullie anekdotes brengen ons op ideeën, het speciale ingrediënt die extra glans geeft aan een mooie dag, troost brengt bij verdriet maar vooral zorgt voor een lach op je gezicht.

Hieronder zie je er slechts een greep uit onze verhalen en nieuwsitems. Heb jij nog tips of zelf een blog over ons geschreven?

Neem dan contact met ons op via info@proeverz.nl

WAT KLANTEN OVER PROEVERZ ZEGGEN:

"Wat een geweldig concept! Alles even vers, precies wat ik al jaren wil...mmmmm. En dan ook nog eens met vriendelijke bediening...nu al fan."
FRITS FRANKEN

"Ook voor de lekkerste koffie en thee specialiteiten ga ik altijd naar Proeverz"
BOBBY VAN DEN BOS

"Wil je je beste vriendin eens echt laten verwennen, bestel dan een Hemels broodje van Thera! In één woord verrukkelijk!”
PAUL DE WITTE

Ijstaart aardbei

IJstaarten online bestellen!

16 juli 2017 om 08:20 uur

Voor Kerst heeft u de keuze uit verschillende ambachtelijke ijstaarten. Tijdens deze feestdagen worden onze ijstaarten voor u op bestelling gemaakt.

IJstaarten online bestellen!

Catering op locatie

Nieuw Catering op locatie!

14 juli 2017 om 05:50 uur

Van een lekkere maaltijd genieten met al uw gasten? Wat dacht u van een ambachtelijk Proeverz buffet. Wij verzorgen de catering op locatie, wel zo makkelijk!

Nieuw Catering op locatie!

Wim's Zoep

Wim's Wereldberoemde Zoepen!

05 juli 2017 om 13:35 uur

De Hollandse Erwtensoep...klassieker dan klassiek alleen dan ambachtelijk gemaakt door fijnproever Wim.

Wim's Wereldberoemde Zoepen!